Wij helpen u gericht te adverteren op facebook

Met Facebook Advertenties kunnen wij zeer gericht uw Doelgroep Bereiken

Wilt u ook met uw onderneming op grote schaal de juiste mensen bereiken? Via Facebook Adverteren is dit mogelijk.

Misschien heeft u het zelfs al een geprobeerd? Heeft u toen ook nagedacht over welke aspecten nou echt belangrijk zijn? De kans is aanwezig dat u de mogelijkheden van Facebook adverteren niet optimaal heeft benut,omdat het juist inzetten van de advertenties enige kennis vereist. 

ClickStrategie denkt altijd met zijn klanten mee, en kan u helpen naar online succes. Wij zullen samen met u inzetten op de juiste doelgroep, de juiste advertentie doelstellingen, en in samenspraak met u een juist budget bepalen. Zodat u de mogelijkheden van Facebook adverteren optimaal gaat benutten. 

Haal meer rendement uit uw Advertentie Budget

socialmedia

Adverteren op facebook geeft uw bedrijf extra mogelijkheden

Bedrijven denken steeds vaker aan de mogelijkheid om online te adverteren. En dat is begrijpelijk, immers voor veel mensen speeld een steeds groter gedeelte van hun dag zich online af. 

Bedrijven spelen hierop in met onder andere via banners op veel platformen, via filmpjes op YouTube of via bijvoorbeeld Google Ads , maar ook op de socials zoals Facebook.

In Nederland Gebruiken ongeveer 10,1 miljoen mensen Facebook. Deze aantallen bieden enorme kansen voor uw organisatie. Facebook is de laatste jaren veel bezig geweest (en nog steeds) met het optimaliseren en verbeteren van hun platform op het gebied van adverteren.

Er zijn veel extra mogelijkheden bij gekomen voor bedrijven die willen adverteren op dit platform. Zo kun je tegenwoordig advertenties laten zien die bij de interesse van uw doelgroep passen maar ook bij de demografische gegevens van uw doelgroep passen. Het heeft immers (vaak) geen enkele zin om bijvoorbeeld een schilder uit Maastricht aan een klant uit Den Helder te koppelen.

ClickStrategie is een bedrijf die met u mee denkt om de voordelen van Facebook optimaal voor uw organisatie te benutten.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem Contact met ons op

Ma-Vr van 09:00 – 17:30

Ons Adres: Torplaan 2A Den Helder

Email: info@clickstrategie.nl

Scroll naar top