WAAROM KIEZEN VOOR GOOGLE ADS?

Google Shopping

Wilt u uw producten visueel zichtbaar maken? Dus bijvoorbeeld de producten van uw webshop direct zichtbaar. Met prijs en afbeelding bovenin Google. Dan moet u eens nadenken over de mogelijkheden met een Google Shopping campagne, wilt u hierover meer weten neem contact op.

Google Mobile Advertising

Meer dan de helft van de zoekopdrachten op Google gebeuren met een mobiel.Daarom is het zeker ontzettend belangrijk om hier op in te spelen, met een specifieke campagne gericht op mobiele apparaten. Wij kunnen uw Google Ads campagnes optimaliseren, wanneer uw klanten een mobiele telefoon gebruiken.

Google Display

Met Google display kunnen wij uw klanten bereiken met banners. Wanneer een van uw potentiële klanten heeft gekeken op een bepaalde pagina,en later bijvoorbeeld op een nieuwssite. Dan kunnen wij uw banner op die website vertonen. Dit principe heet re-marketing en is uiterst effectief.

Google Video Advertising

U bepaalt zelf aan wie u uw advertentie video laat zien. Op basis van interesses, locatie en diverse andere mogelijkheden. U betaald uiteraard alleen, wanneer de video is afgespeeld en er bijvoorbeeld is geklikt op een call to action overlay. De doelstellingen bespreken wij uiteraard vooraf met u

Wij helpen u graag uw online doelen te behalen

Wat zijn Google Ads?

Wat zijn nou eigenlijk Google Ads, of voorheen Google Adwords? Allereerst afgelopen jaar heeft Google zijn naam gewijzigd in Google Ads, dit betekend dat Google zeker verder gaat met een verbeterd advertentieplatform ten aanzien van het oude Adwords platform.

Met Google Ads kunt u onder andere vooral adverteren op de bovenste posities (betaalde)in de zoekresultaten.U kunt allereerst een budget bepalen, bovendien kunt u een goede Advertentie(tekst) opstellen en daarmee eveneens relevante bezoekers naar u website trekken.

 

Adwords Specialist Den Helder

Direct Zichtbaar

Google Ads bieden vele voordelen voor uw bedrijf. Allereerst bepaald u zelf uw budget, dit zorgt er eveneens voor dat u controle heeft op de gemaakte kosten, en u bovendien zelf kunt bepalen hoeveel u per dag wilt adverteren.

Met Google Ads kunt u eveneens  snel resultaat boeken, omdat als de advertenties klaar zijn en de campagne live gaat, bent u ook zeker direct zichtbaar en kunt u meteen verkeer naar uw website verwachten. 

Alleen betalen voor Resultaat

U betaald bovendien per klik, dus stel uw advertentie wordt 10 getoond in de zoekresultaten of zelfs meer, en er klikt maar 1 persoon op dan betaalt u uiteraard ook eveneens maar voor deze ene klik.

Naast dat u op deze manier zeker meer bezoekers naar uw website trekt,werkt u bovendien aan het vergroten van uw naamsbekendheid. 

Omdat u Google Ads  zeer gericht op uw regio en omgeving kunt inzetten,heeft u naast de bezoekers op de juiste woorden, eveneens bezoekers uit de juiste regio.

Google Ads Clickstrategie
Clickstategie Ads specialist

Verschillende Opties

Bovendien bieden Google Ads  u als adverteerder zelfs meer verschillende soorten advertentie mogelijkheden zoals :

– Google Shopping 

– Google Video Advertising (Youtube)

– Google Display

– Google Mobile Advertising

Er zijn dus bovendien tal van mogelijkheden om de juiste potentiële klanten te bereiken, mocht u vandaar meer willen weten over de mogelijkheden van Google Ads kunt u ons altijd even vrijblijvend contacteren, of hieronder zelfs meer informatie opvragen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem Contact met ons op

Ma-Vr van 09:00 – 17:30

Ons Adres:Saturnus 56 Den Helder

Email: info@clickstrategie.nl

Scroll naar top