Responsive websites

Een website voor ieder apparaat

Mobielvriendelijke websites u heeft er vast wel eens iets over gehoord.

Allereerst waarom is het tegenwoordig nou zo zo belangrijk dat uw website mobiel vriendelijk is? Google is de laatste jaren heel erg bezig geweest met mobielverkeer,omdat er vooral steeds meer mobiel data verkeer is.

Google is in Mei 2016 gestart met de eerste grote update omdat mobiel een steeds grotere rol ging spelen qua data verkeer hierbij werd mobiel geschiktheid een zeer belangrijke factor voor uw rankings.

Na een kleine 2 jaar van testen komt Google in maart 2018 met een nieuwe update namelijk Mobile First Indexing.

Mobielvriendelijke website
Tablet vriendelijke website
Google Hanteert voortaan allereerst de mobiele versie van uw website, terwijl daarna gekeken wordt naar uw desktop versie.
Heeft u een responsive website? dan komt u eveneens beter naar voren.
Daarentegen is uw website niet mobiel vriendelijk? dan zult u zeker merken dat uw website lager scoort in de mobiele zoekresultaten. Bovendien zal uw website daarnaast ook lager scoren in de desktop resultaten.

Naast dat het daarom heel belangrijk is dat uw website mobiel geschikt is voor Google. Is dit bovendien ook zeker belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid van uw website.

Omdat wij bij ClickStrategie van mening zijn dat uw website toekomst proof moet zijn bouwen wij daarom altijd Responsive websites. Wij zijn van mening dat een aparte mobiele website juist schadelijk kan zijn voor uw vindbaarheid op Google. Omdat een mobiele website gezien wordt als een aparte website is daarom de kans op duplicate content te plaatsen groot. 

Wij Bouwen Responsive Websites

 ClickStrategie ontwikkeld responsive websites, omdat u dan maar een website nodig heeft. Naast dat een responsive website zich zeker aanpast aan alle verschillende maten schermen, heeft dit een aantal andere voordelen. Omdat u maar een CMS heeft kunt u daarom veel sneller uw content beheren dat maakt alles zeker een stuk makkelijker.
U kunt bijvoorbeeld uw Social media integreren vanaf een centrale website. 


Mobiel vriendelijke website
Scroll naar top