Webdesign in Den Helder

Een professionele website die goed gevonden wordt.

Goed vindbaar en mooi

Vanuit onze visie is het allereerst belangrijk dat een website goed naar voren komt op Google, naast een mooi webdesign. Want zegt u eens eerlijk, als mensen u niet kunnen vinden komen zo ook nooit bij uw website terecht.

Daarentegen wanneer ze uw website goed kunnen vinden maar het webdesign is visueel niet in balans klikken de mensen uw website alsnog weg. Google heeft meer als 200 punten waarop geïndexeerd wordt. Wij zorgen dat uw website aan alle belangrijke voorwaarden voldoet.

Clickstrategie streeft er daarnaast altijd naar, dat de focus tussen webdesign en zoekmachineoptimalisatie altijd perfect in balans is.

creative, be creative, write

Modern Webdesign

Omdat webdesign dus belangrijk is voor uw bedrijf. Ontwikkelen wij uw website altijd met kennis over de laatste trends, terwijl wij ook goed luisteren naar wat u als klant belangrijk vind. Wij denken eveneens met u mee over hoe wij uw unieke huisstijl digitaal kunnen verwoorden in uw nieuwe website. Wij zijn van mening dat ieder bedrijf uniek is daarom willen wij dit ook in uw webdesign naar voren laten komen.

Bovendien ontwikkelen wij websites ook altijd zo, dat er een logische structuur in zit. Omdat dit uw bezoekers makkelijker bij de gewenste informatie laat komen.

Bespreek de online mogelijkheden

Plan vrijblijvend een gesprek in op te bekijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Wanneer wij een nieuwe website gaan ontwikkelen letten wij op zoekmachinevriendelijkheid.

Omdat dit vooral belangrijk is voor het vindbaar maken van uw website. Clickstrategie uit Den Helder heeft ruim 10  jaar ervaring met het optimaliseren van websites en webdesign. 

Daarom bent u er van verzekerd dat u een goede keuze maakt wanneer wij uw website mogen ontwikkelen.

U kunt uw website ook door Clickstrategie laten onderhouden. Dan zorgen wij ervoor dat uw site periodiek voor een vast bedrag zijn onderhoud krijgt.

Heeft u vragen over Webdesign neem dan vrijblijvend contact op. 

Scroll naar top