WEBDESIGN DEN HELDER

Webdesign vanuit Den Helder dan bent u bij clickstrategie aan het juiste adres. Wij bouwen websites, webshops en landingspagina`s voor de zakelijke markt.

Komt u uit Den Helder, of de omgeving van Den Helder? Komt u dan eens langs, of neem contact op. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

De Perfecte balans tussen Webdesign en Performance in Den Helder

Vanuit onze visie is het allereerst belangrijk dat een website goed naar voren komt op Google, naast een mooi webdesign. Want zegt u eens eerlijk, als mensen u niet kunnen vinden komen zo ook nooit bij uw website terecht.

Daarentegen wanneer ze uw website goed kunnen vinden maar het webdesign is visueel niet in balans klikken de mensen uw website alsnog weg. Google heeft meer als 200 punten waar op geïndexeerd wordt dit wij houden daar rekening mee voor onze klanten. 

Clickstrategie streeft er daarom altijd naar dat de balans tussen webdesign en zoekmachineoptimalisatie perfect in balans is.

Webdesign
Webdesign Clickstrategie

Modern Webdesign Den Helder

Omdat webdesign dus zeker zeer belangrijk is om uw bezoekers aan uw website te binden. Ontwikkelen wij uw website altijd met kennis over de laatste trends, terwijl wij ook goed luisteren naar wat u als klant belangrijk vind. Wij denken eveneens met u mee over hoe wij uw unieke huisstijl digitaal kunnen verwoorden in uw nieuwe website. Wij zijn van mening dat ieder bedrijf uniek is daarom willen wij dit ook in uw webdesign naar voren laten komen.

Bovendien ontwikkelen wij websites ook altijd zo, dat er een logische structuur in zit. Omdat dit uw bezoekers makkelijker bij de gewenste informatie laat komen.

Webdesign geoptimaliseerd voor zoekmachines

Wanneer wij een nieuwe website gaan ontwikkelen letten wij op zoekmachinevriendelijkheid.

Omdat dit vooral belangrijk is voor het vindbaar maken van uw website. ClickStrategie heeft meer dan 7 jaar ervaring met het optimaliseren van websites. Deze kennis zetten wij altijd in voor al onze klanten.

Daarom bent u er van verzekerd dat u een goede keuze maakt wanneer wij uw website mogen ontwikkelen.

Wij leveren uw website altijd inclusief een makkelijk beheer systeem zodat u zelf ook aanpassingen kunt maken op uw website. Wanneer u regelmatig aanpassingen doet op uw webdesign is dit gunstig voor uw vindbaarheid.

U kunt uw website ook door Clickstrategie laten onderhouden. Dan zorgen wij ervoor dat uw site periodiek voor een vast bedrag zijn onderhoud krijgt.

Heeft u vragen over Webdesign in Den Helder neem dan via onderstaande formulier vrijblijvend contact op.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem Contact met ons op

Ma-Vr van 09:00 – 17:30

Ons Adres:Saturnus 56 Den Helder

Email: info@clickstrategie.nl

Scroll naar top