Optimaal webdesign

Branding en Conversie

Clickstrategie is van mening dat iedere organisatie een eigen identiteit heeft. Ieder bedrijf is dus op zijn eigen manier uniek is. 

Daarom geloven wij er ook in, dat een website die unieke identiteit moet kunnen vertalen naar een online identiteit. Wij kijken samen met onze klanten, welke doelstellingen belangrijk zijn. 

Doordat wij een website op maat leveren aan onze klanten, zal deze perfect aansluiten bij uw organisatie en ook bij de identiteit van uw bedrijf.

Bij iedere website zijn wij vanaf de ontwikkel en design fase al bezig met de conversie van de website. Daarom zullen wij de website dan ook bouwen met als doel het design te vertalen naar de boodschap en conversiedoelstellingen. Zo zult u meer uit uw website halen.

Bespreek de online mogelijkheden

Plan vrijblijvend een gesprek in op te bekijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

GOOGLE GEOPTIMALISEERD

Een website die slecht gevonden wordt is schadelijk voor uw bedrijf, als consumenten of bedrijven u niet kunnen vinden, zullen ze niet gemakkelijk bij uw bedrijf uitkomen. Een goed geoptimaliseerde website zal er in de regel voor zorgen dat u meer opdrachten binnen krijgt en uw naamsbekendheid wordt vergroot. Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie helpen wij u graag aan een betere online vindbaarheid.

Responsive Webdesign

Mobiele apparaten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit deze wereld.

Daarom is het erg belangrijk dat uw website ook zo wordt ingericht dat deze ook geschikt is voor mobiele apparaten.

Google hecht veel waarde aan de mobielgeschiktheid van uw website. Wanneer deze niet mobiel vriendelijk is opgebouwd zal u ook minder goed naar voren komen.

ClickStrategie ontwikkeld al zijn websites responsive. Dit betekend dat onze websites zich automatisch naar het formaat van het apparaat dat wordt gebruikt zullen aanpassen. U bent dus verzekert van een goede mobiele website die op alle apparaten feilloos zal werken.

Zelf uw webdesign beheren met CMS

Onder de CMS systemen heeft WordPress het grootste marktaandeel. Dit bied u als beheerder vele mogelijkheden.

Bij ClickStrategie bent u verzekerd van een prachtig webdesign.

Wij zorgen ervoor dat uw WordPress website goed wordt ingericht voor de zoekmachines. En zullen uw website optimaliseren om met name in Google goed naar voren te komen.

 En u kunt dus ook zelf gemakkelijk aanpassingen doen aan uw website.

CMS systeem

Gratis professionele website analyse

Bent u benieuwd hoe uw website presteert? Vraag vrijblijvend een professionele website analyse aan.

Scroll naar top