Wilt u ook een prachtige Website?

Responsive webdesign

Al onze websites zijn mobielvriendelijk opgebouwd dit houd in dat de website zich automatisch naar ieder formaat beeld aanpast. Uw website is dus goed zichtbaar op alle apparaten.

Zoekmachine optimalisatie

Onze websites zijn allemaal geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid op Google. Met onze ruime ervaring weten wij precies wat wel, en wat niet werkt. Wij garanderen een goede vindbaarheid.

Modern Webdesign

Wij Combineren de laatste technieken, en spelen in op de websitetrends. Daarnaast zijn wij super creatief zodat u verzekerd bent van een unieke website, die in het oog springt.

Eigen Beheer met CMS systeem

Een website waar u niets aan kunt aanpassen is niet handig.Wij leveren iedere website op met een CMS. Dit is een handig beheersysteem waarmee u zelf makkelijk dingen kunt aanpassen

Websites / Webshops

 Wij bouwen websites en Webshop`s voor startende ondernemers en ondernemers uit het MKB, tot complexe maatwerkoplossingen voor grotere organisaties. Onze dienstverlening is scherp geprijsd en u krijgt bij ons nooit verassingen achteraf.

U bent bij ons altijd welkom, ook voor vrijblijvend advies.

GOOGLE GEOPTIMALISEERD

De websites die wij bouwen, worden allemaal door middel van seo optimalisatie, zo geoptimaliseerd dat ze goed naar voren komen in Google.

U heeft het vast wel eens meegemaakt, u komt op een website, en deze zit zo onlogisch in elkaar dat u de site weer weg klikt.

Wij zorgen er daarom voor dat uw website qua webdesign zo wordt opgebouwd dat deze gebruiksvriendelijk is en er een logische structuur in zit.

Waardoor uw bezoeker met minimale inspanning bij de informatie uitkomen waarnaar ze op zoek zijn.

analitics clickstrategie
responsive webdesing

Uniek Webdesign

ClickStrategie is van mening dat iedere organisatie een eigen identiteit heeft. Ieder bedrijf is dus op zijn eigen manier uniek is. 

Daarom geloven wij er ook in, dat een uniek webdesign die unieke identiteit moet kunnen vertalen naar een online identiteit. Bovendien kijken wij samen met onze klanten, welke doelstellingen belangrijk zijn. 

Doordat wij een website op maat leveren aan onze klanten, zal deze perfect aansluiten bij uw organisatie en ook bij de identiteit van uw bedrijf.

Voor iedere klant van ons, zijn wij vanaf de ontwikkel en design fase al bezig met de conversie van de website. Daarom zullen wij de website dan ook bouwen met als doel het design te vertalen naar de boodschap en conversiedoelstellingen.

Responsive Website

Mobiele apparaten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit deze wereld.

Wanneer u dus bezoekers op uw website krijgt, is de kans dus groot dat zij uw website via een tablet of smartphone bezoeken. 

Daarom is het erg belangrijk dat uw website ook zo wordt ingericht dat deze ook geschikt is voor mobiele apparaten.

Google hecht veel waarde aan de mobielgeschiktheid van uw website wanneer deze niet mobiel vriendelijk is opgebouwd zal u ook minder goed naar voren komen,

ClickStrategie ontwikkeld al zijn websites responsive. Dit betekend dat de websites zich naar het formaat van uw apparaat zullen aanpassen waardoor u verzekert bent van een goede mobiele website.

CMS systeem

CMS Systeem Zelf uw website beheren

Onder de CMS systemen heeft WordPress een marktaandeel van 60%. En dit bied u bovendien als beheerder vele mogelijkheden.
Het mooiste is ,dat u heel gemakkelijk aanpassingen kunt maken op een WordPress website.

Wij zorgen ervoor dat uw WordPress website goed wordt ingericht voor de zoekmachines. En zullen uw website ook optimaliseren om met name in Google goed naar voren te komen.

Bij ClickStrategie bent u eveneens verzekerd van een prachtig webdesign.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem Contact met ons op

Ma-Vr van 09:00 – 17:30

Ons Adres: Torplaan 2A Den Helder

Email: info@clickstrategie.nl

Scroll naar top