Over ClickStrategie

Online vindbaarheid is voor iedere serieuze onderneming belangrijk. Uw potentiële klanten kijken op Google meestal alleen naar de eerste pagina`s van de zoekresultaten.

Met onze kennis en expertise bereikt uw website hoge posities in de zoekresultaten. Wij denken zonder moeite mee met onze klanten, waardoor u kunt uitgaan van een prettige samenwerking. ClickStrategie staat voor creativiteit en vakmanschap.

Wij Boeken Goede Resultaten voor uw organisatie

Clickstrategie help zijn klanten met effectieve oplossingen waardoor onze klanten online goed gevonden worden. Samen werken wij aan uw online successen en reputatie.

Waar wij voor staan

ClickStrategie is ontstaan vanuit de gedachte dat goede online marketingsdiensten betaalbaar moeten zijn voor ondernemingen binnen het MKB.

Wij maken Websites voor het zakelijk succes van uw onderneming. Iedere organisatie heeft zijn eigen unieke kenmerken diensten en services.

 Wij ontwikkelen daarom altijd  website`s met de functionaliteiten die voor uw onderneming belangrijk zijn.

Wij kennen de online markt en weten daarom dat er een goede balans moet zijn tussen kwaliteit en de kosten. U weet bij ons altijd van te voren waar u aan toe bent. Wel zo gemakkelijk.

Heeft u direct bezoekers nodig op uw website?

U kunt uw Google Ads bij ons uitbesteden. 

ClickStrategie is gespecialiseerd in SEA, wij denken altijd met uw organisatie mee en zijn flexibel.

Heeft u specifieke wensen? Geen probleem wij leveren ook maatwerk oplossingen voor uw organisatie.

Social media? Wij pakken dit graag voor uw organisatie op. Als ondernemer heeft u het al druk genoeg.

Snel resultaten boeken op Facebook? Wij zetten Facebook advertentie campagnes gericht in, en zorgen voor meer verkeer en meer conversies.

Google vriendelijke teksten nodig? Ook dit regelen wij graag voor u.

ClickStrategie is er voor ondernemers, en zorgt voor ondernemers. Zodat U weer tijd heeft voor het belangrijkste, namelijk ondernemen.

Wij helpen u graag om uw (online) doelstellingen te behalen, en uw bedrijf goed te presenteren middels een online bedrijfspresentatie.

Wij Werken met

Scroll naar top