Website laten maken Alkmaar

Een professionele website die goed gevonden wordt.

Laat ook een website maken die goed presteert

Onze specialismen zijn het maken van moderne professionele websites, die mobielvriendelijk zijn. Omdat wij  websites responsive ontwikkelen, passen onze websites zich aan ieder apparaat aan. Wel zo makkelijk in een tijd waarin de mobiel steeds belangrijker wordt. Clickstrategie kan u helpen met verschillende belangrijke online gerelateerde zaken. Zoals bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie van uw website, maar ook het opzetten en beheren van uw online advertenties of social media. ClickStrategie creëert IJzersterke content voor op uw site. Wij staan voor u klaar wanneer u zelf moeite heeft met het bedenken en of schrijven van goede teksten, die ervoor zorgen dat u naar voren komt in de zoekmachines.

Website laten maken schagen

Bespreek de online mogelijkheden

Plan vrijblijvend een gesprek in op te bekijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Unieke Website laten maken

Wij besteden altijd veel aandacht aan het webdesign van uw site, uw bedrijf is immers uniek. Uw website zal dus uw identiteit moeten vertalen qua uitstraling en design. Clickstrategie bespreekt altijd eerst wat er voor u belangrijk is. Dit kan bij u op locatie in Alkmaar, telefonisch of bij ons op kantoor. Wij werken altijd volgens een vast stappen plan, alvorens wij uw website gaan maken en ontwikkelen.  Middels een content gesprek achterhalen wij al uw behoeftes. Hierin zullen wij in samenspraak met u bepalen wat er voor u belangrijk is, en hoe wij dit kunnen vertalen in een online concept. Bij deze vertaling houden wij er in de basis altijd rekening mee dat uw website moet gaan converteren.

Website met CMS

Naast dat de websites die Clickstrategie ontwikkeld goed naar voren komen, hebben deze ook nog eens een feilloos webdesign en worden deze altijd geleverd met een CMS.

Een CMS is een systeem waarmee u zelf gemakkelijk de website kunt beheren en aanpassen. Onze mening is dat een website altijd een mogelijkheid moet hebben voor de ondernemers om de website zelf aan te passen. Bijvoorbeeld uw openingstijden aanpassen of een nieuwe foto op uw website plaatsen.

Website onderhoud

Clickstrategie bied u ook de mogelijkheid om de website die u heeft laten maken te laten onderhouden.

Bij website onderhoud kunt u denken aan onder andere het updaten van uw website, Zoekmachine optimalisatie en het plaatsen van content op uw website.

Heeft u hier vragen over of wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen horen wij u graag.

Scroll naar top