Website Specialist Den Helder

Wij zijn u graag van dienst

Prachtige Websites gemaakt in Den Helder

Website laten maken Den Helder is zeer waarschijnlijk hetgeen geweest wat u ingetypt heeft bij Google. U bent op zoek naar een bedrijf die een website voor u kan ontwikkelen.
Een Website is tegenwoordig een zeer belangrijk instrument om u online te presenteren. Het belangrijkste is om een goede balans te vinden tussen vindbaarheid op Google en Design.

Bent u opzoek naar een professionele en mooie website? En komt u uit Den Helder of de Gemeentes om Den Helder heen? Neem dan eens contact op met ClickStrategie. Wij zijn een modern bedrijf met vooral een frisse kijk op online marketing. Omdat dat wij daarentegen kunnen bouwen op een ruime ervaring op het gebied van webdesign en zoekmachineoptimalisatie. Bent u bij ons zeker van een partner die weet wat belangrijk is om uw bedrijf zeker online beter te laten presteren.

Een goede website laten maken in Den Helder is daarom zeker mogelijk.
Wanneer wij een website gaan ontwikkelen voor onze klanten denken wij altijd met u mee.
Vandaar dat wij onze websites altijd ontwikkelen met een makkelijke Cms (uw beheeromgeving). U kunt dan zelf ook uw website eenvoudig aanpassen, wel zo makkelijk toch?

Mobielvriendelijke website

Responsive website laten maken in Den Helder

Bovendien maken wij alle websites Responsive. Dit betekend eveneens dat de website`s die wij maken dus geschikt zijn voor alle beeldformaten. En zich automatisch gaan aanpassen naar het scherm wat de bezoeker gebruikt. Een andere benoeming daarvoor is mobiel vriendelijke website

De websites die wij ontwikkelen worden altijd volgens de laatst bekende technische gegevens opgebouwd. Daarom bent u bij ons verzekerd van een website die technisch helemaal up-to-date is.

Zoekmachinevriendelijke Website laten maken Den Helder

Als u een website wilt laten maken kijkt ClickStrategie eveneens altijd vooral naar alle aspecten die voor uw zoekmachine optimalisatie belangrijk zijn. Daarom heeft u als voordeel dat uw website eveneens goed zal presteren in de zoekmachines.
Bij ons staan onze klanten op nummer 1. Daarom doen wij er alles aan om uw online succes te bewerkstelligen.

Als ondernemer uit deze omgeving heeft u daarnaast het voordeel dat u uw website dus kunt laten maken in Den Helder. Dit scheelt u een hoop tijd. Bovendien kunt altijd makkelijk een afspraak met ons maken. 

willemsoord
modern analyst, marketing, diagrams

Website zelf onderhouden, of websiteonderhoud uitbesteden?

Bij Clickstrategie heeft u altijd de keuze of u uw website zelf wilt onderhouden, of dat wij dit voor u mogen doen.

Wanneer u ervoor kiest om zelf het onderhoud te doen kunt u met het beheer systeem makkelijk inloggen in uw website en bepaalde zaken aanpassen. Wij zullen u een uur ondersteuning bieden om u uit te leggen wat er belangrijk is. Wij vertellen u precies uit waar u op moet letten bij het up-to-date houden van uw website. 

U kunt er ook voor kiezen om u website periodiek te laten onderhouden door Clickstrategie. Wanneer wij een website in het onderhoud hebben voeren wij iedere periode een controle uit. En zullen wij alle noodzakelijke aanpassingen, updates, en onderhoud voor u uitvoeren.

Dit scheelt u een hoop tijd en zorgen, bovendien is websiteonderhoud zeer betaalbaar.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem Contact met ons op

Ma-Vr van 09:00 – 17:30

Ons Adres:Torplaan 2-A Den Helder

Email: info@clickstrategie.nl

Scroll naar top