Website laten maken Den Helder

Online Marketing Bureau uit Den Helder

Clickstrategie is niet alleen  een goede partner om uw website te laten maken. Maar wij kunnen u ook helpen bij alle andere belangrijke online zaken. Zoals bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie of copywriting maar ook Google ads. Ons kantoor is gevestigd op de Torplaan 2-A in Den Helder, u bent van harte welkom om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen. Sinds de oprichting van Clickstrategie is onze organisatie exponentieel gegroeid en zijn wij een betrouwbare partner voor vele tientallen ondernemers en bedrijven, en daar zijn wij trots op. Dus wanneer u een webshop of website wilt laten maken in Den Helder, of opzoek bent naar een betrouwbare partner voor al uw Online Marketing zaken horen wij u graag. 

Website ontwikkeling vanuit Den Helder

Website laten maken in Den Helder? Bent u op zoek naar een Online marketing Bureau in Den Helder waar u een goede WordPress website kan laten maken? Of heeft u al een website, maar zoekt u een specialist in Den Helder die er voor kan zorgen dat u meer online resultaat boekt?

Denk in deze gevallen aan Clickstrategie uit Den Helder.

Een website is een zeer belangrijk instrument om u online te presenteren. Het belangrijkste is om een goede balans te vinden tussen vindbaarheid op Google en design.

Wij zijn een online marketing en webdesign bureau die professionele websites maakt, met een hoge klantconversie. U bent bij ons zeker van een partner, die weet wat er belangrijk is om uw bedrijf online beter te laten presteren.

Clickstrategie kan bouwen op een ruime ervaring op het gebied van webdesign en zoekmachineoptimalisatie  Ons kantoor is gevestigd aan het Ravelijncenter in Den Helder.

Neem vrijblijvend contact met ons op .

Responsive website laten maken in Den Helder

Wij bouwen standaard Responsive websites. Dit betekend dat de websites die wij maken dus geschikt zijn voor alle beeldformaten. En zich automatisch gaan aanpassen naar het scherm wat de bezoeker gebruikt. Een andere benoeming daarvoor is mobiel vriendelijke websiteDe websites die wij ontwikkelen worden altijd volgens de laatst bekende technische gegevens opgebouwd. Daarom bent u bij ons verzekerd van een website die technisch helemaal up-to-date is.

 • De kosten van een website laten maken verschillen per website. Iedere website wordt op maat voor uw bedrijf gebouwd, en is dus afhankelijk van hoeveel tijd dit in beslag neemt.
 • U krijgt bij ons altijd vooraf een scherpe offerte op maat zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan.
 • Wij maken websites altijd in nauwe samenwerking met onze klanten zodat uw bedrijfsidentiteit gewaarborgd is.
 • Een website wordt bij ons altijd binnen 3 weken opgeleverd, mits u ons tijdig content aanlevert.

Zoekmachine optimalisatie is het optimaliseren van websites om zodoende de vindbaarheid in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google te vergroten. Zoekmachine optimalisatie wordt ook vaak SEO (Search Engine Optimalisation) genoemd. Zoekmachine optimalisatie is alleen van toepassing op de organische resultaten van de zoekmachines. Wanneer zoekmachine optimalisatie op een gedegen manier wordt uitgevoerd zult u merken dat uw website beter gerankt wordt, wat er in de regel voor zorgt dat u meer bezoekers op uw website krijgt.

 • Laat uw bedrijf ook online groeien, een online marketing bureau kan u helpen bij een succesvolle strategie om meer online rendement te behalen uit uw online marketingactiviteiten.
 • Krijg nieuwe inzichten en perspectieven. Ziet u ook door de bomen het bos niet meer? Een online marketing bureau is vaak breed inzetbaar en zet de juiste mix van online kanalen in. Een online marketing bureau kan u helpen met het bijhouden van uw conversies, het optimaliseren van uw campagnes en het beheren van uw online budget zodat u het maximale uit uw investering haalt.

De teksten op uw website zijn zeer zeker belangrijk. U zult merken dat u zonder de juiste teksten minder interessant en relevant bent voor de zoekmachines, en goede teksten hebben dan ook positieve gevolgen voor de indexatie van uw website. Belangrijk is het dus dat u focust op uw bezoekers, maar de teksten schrijft of laat schrijven met de zoekmachines in uw achterhoofd.

 • Wat zijn SEO teksten? SEO teksten zijn teksten die bezoekers overtuigen en daarnaast belangrijke zoektermen voor uw bedrijf bevatten. U combineert dus het beste van beide met als voordeel dat uw website hoger in Google wordt weergegeven.
 • Waarom SEO teksten op uw website? Kwaliteitsteksten zorgen ervoor dat uw diensten en of producten waarmee uw bedrijf zich onderscheid beter vindbaar worden.
 • Wat zijn de kosten van SEO Teksten? De investering en kosten van SEO teksten verschillen, dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid en lengte van de teksten maar ook hoeveel onderzoek wij moeten doen om de juiste samenstelling te genereren.
 • Wilt u meer info ? Neem dan contact met ons op.

Webdesign is een veelgebruikte term met betrekking op het vormgeven van websites en webshops.

Omdat er bij een website meer bij komt kijken als alleen grafische vormgeving  heeft webdesign ook betrekking op interactie met de bezoeker en websitenavigatie. Een website wordt ontwikkeld op basis van wensen van de opdrachtgevers, en bestaat meestal uit meerdere pagina’s die met elkaar verbonden zijn middels een menustructuur.

 • Een goede website is zo opgezet dat bovenstaande zaken zo worden opgezet om uw bezoekers optimaal te bedienen.
 • Wilt u meer informatie over webdesign? Dan kunt u ook altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen.

Website laten maken schagen

Gratis professionele website analyse

Bent u benieuwd hoe uw website presteert? Vraag vrijblijvend een professionele website analyse aan.

Scroll naar top