Website laten maken in Schagen

Webdesign Schagen

Als Ambitieuze ondernemer kan een goede en mooie website uiteraard niet achterblijven.

Een website is een online verlengstuk van uw organisatie, en zorgt ervoor dat u zich online goed kunt presenteren. Maar een goede website zorgt er ook voor dat uw potentiele klanten, u kunnen bereiken en vinden. Wanneer u dit goed voor elkaar heeft zullen uw bezoekers een goede eerste indruk hebben van uw onderneming.

En juist daar kan ClickStrategie u goed bij helpen.

ClickStrategie is een modern online marketingbedrijf met een frisse kijk op web development en webdesign. Maar eigenlijk kunt u voor bijna al uw online gerelateerde zaken bij ons terecht.

Wij zorgen er voor dat een professionele en mooie website laten maken in Schagen geen uitdaging meer is. ClickStrategie is naast webdesign gespecialiseerd om bedrijven beter naar voren te laten komen in de zoekmachines. Wanneer u goed naar voren zult komen in bijvoorbeeld Google zult u uw organisatie extra kansen verschaffen.

responsive webdesing

Wij helpen u Graag!

Mobiel vriendelijke website

Responsive Webdesign

Onze Websites zijn naast dat ze een prachtig webdesign hebben ook nog eens volledig responsive opgebouwd, Waardoor uw website gemakkelijk benaderbaar is via tablet, mobile, of desktop computer. Uw website past zich automatisch aan het beeldformaat van de bezoeker. Zo ervaren de bezoekers van uw website een goede gebruikservaring.

Zelf gemakkelijk uw website beheren

ClickStrategie levert al zijn websites op inclusief een CMS (Content Management Systeem) zodat u uiteraard ook zelf uw website kunt aanpassen en beheren. In onze optiek hoort dit altijd zo te zijn zodat u als klant altijd de regie zelf in handen kunt houden.

CMS systeem
Website laten maken Den Helder

Website onderhoud

Wij kunnen u ook helpen met het beheren en onderhouden van uw website wanneer u dat wenst. De eerlijkheid gebied te zeggen, dat dit bij veel ondernemers een onderdeel is wat vaak vergeten wordt. Website onderhoud is belangrijk voor de veiligheid van uw systeem maar ook voor uw SEO is dit een belangrijk aspect.

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan leggen wij u daar graag alles over uit.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem Contact met ons op

Ma-Vr van 09:00 – 17:30

Email: info@clickstrategie.nl

Scroll naar top