Website laten maken

Website laten maken?

Website laten maken? Maak kennis met Clickstrategie. Wij bouwen professionele websites voor uw zakelijk succes. Als full service online marketing bureau bieden wij u alle diensten onder één dak aan.

Onze experts staan voor u klaar om de beste resultaten voor u te genereren, en er voor te zorgen dat u goede online resultaten zult boeken.

Wij maken professionele websites tegen een aantrekkelijke en eerlijke prijs. Wanneer u een website laat maken, wilt u waarschijnlijk wel een complete website zonder verassingen achteraf. Daarom leveren de websites die wij maken altijd op met een CMS. Een CMS is een systeem waarmee u uw website ook zelf kunt gaan beheren. Aangezien wij speciale gebruiksvriendelijke software mee leveren kunt u zelf ook makkelijk aanpassingen aan uw website maken. Wij geven u zelfs ondersteuning in hoe u met het systeem uw website makkelijk kunt beheren 

De meerwaarde die wij voor u creëren is dat alle websites die wij maken gebruiksvriendelijk zijn, mobielvriendelijk en uiteraard houden wij ook rekening met zoekmachineoptimalisatie zodat uw website ook goed naar voren komt in de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google.

Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf en daarom is het van belang dat dit zorgvuldig en professioneel wordt opgebouwd. U wilt immers geen klanten mislopen doordat uw website niet goed wordt ontvangen door uw potentiële klanten. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat uw site wordt opgebouwd in de huisstijl van uw bedrijf. Uw Bedrijf  wordt dusdanig online gepresenteerd, zo dat het ook bij uw organisatie past.

Bespreek de online mogelijkheden

Plan vrijblijvend een gesprek in op te bekijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Zelf bepalen welke functionaliteiten u wilt

U staat bij ons centraal, daarom kunt u zelf bepalen wat u allemaal op uw nieuwe website wilt hebben, u kunt kiezen uit vele functies en functionaliteiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een online boekingsmodule, een agenda functie of een optie waarbij uw klanten zich kunnen abonneren op een nieuwsbrief. Uiteraard kunnen wij ook functionaliteiten als Ideal en andere betalingsopties aan uw website toevoegen. Vraag gerust naar de mogelijkheden want er is zeer veel mogelijk.

Veel mogelijkheden qua webdesign

U kunt er bij ons voor kiezen om uw website op maat te laten maken voor uw bedrijf. Zo weet u zeker dat u een unieke website heeft, die geheel past bij de huisstijl van uw bedrijf. Wilt u liever een simpel ontwerp met een standaard ontwerp ook dit is uiteraard mogelijk. Wij hebben voor iedere ondernemer een oplossing, die bij zijn bedrijf past.

Tijdens de ontwikkelfase gaan wij samen met u bekijken, hoe wij in kaart kunnen brengen wat er voor uw bedrijf van belang is. Website laten maken betekent bij Clickstrategie teamwork.

Wij zorgen voor een duidelijke en overzichtelijke navigatiestructuur zodat uw potentiële klanten gemakkelijk de informatie kunnen vinden. Daarnaast zorgen wij dat de website die u laat maken een professionele en feilloze uitstraling heeft.

Zoekmachine vriendelijke website laten maken

Alle websites die wij maken zijn zoekmachinevriendelijk opgebouwd. Het is voor ons immer net zo belangrijk dat uw website goed presteert als voor u. Heeft u al een website laten maken die niet goed naar voren komt in de zoekmachines?

Neem contact met ons op, ons team van experts staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw website wel gaat presteren. Soms is een nieuwe website laten maken niet nodig, en kunnen wij uw huidige website optimaliseren. U kunt bij ons een gratis website analyse aanvragen. U krijgt dan een volledige rapportage waarbij wij precies kunnen bespreken wat er goed gaat en waar de mogelijkheden liggen.

Wij werken landelijk en wij hebben klanten in maar liefst 12 provincies. U kunt zelf bepalen of u voor een afspraak bij ons op kantoor langskomt, of dat wij bij u op locatie langskomen.

Scroll naar top